Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 61 to 63 of 63

Thread: Ambient temperature sensor/display (activating temp display in MID via ETACS)

  1. #61
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Los Angeles, California
    Country
    United States
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by HydroJim View Post
    Do you have any ETACS server requests left? I think it's in the upper right corner or something. If you used them all, you may have to buy a few. I think you're supposed to get one free one per day.

    I'd keep playing with it and see what you can figure out. Maybe post your logs on the etacs decoder forum.

    If you up for the drive, then I don't mind trying to help out a little bit. I just don't think there is anything I can do that you can't do yourself of you know what I mean.
    Okay I'll re-download etacts and try it once more... I'll post the log of what I get and hopefully it'll work this time, could you point me in the direction of where to get the software again for a download?



  2. #62
    Member
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    Alabama
    Country
    United States
    Posts
    32
    Thanks
    8
    Thanked 17 Times in 8 Posts

  3. #63
    Member
    Join Date
    Mar 2016
    Location
    Los Angeles, California
    Country
    United States
    Posts
    32
    Thanks
    1
    Thanked 7 Times in 4 Posts
    Quote Originally Posted by HydroJim View Post
    Thank you!



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •