Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Need help on Mitsubishi information cluster

  1. #11
    Senior Member IchabodCrane's Avatar
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Thunder Bay, ON. CA
    Country
    Canada
    Posts
    606
    Thanks
    40
    Thanked 256 Times in 151 Posts
    The "ding" sounds and "*" shows up in top right corner of text box in odometer mode. (not sure if it's on other display modes) If conditions warrant, this happens at startup or at any time while driving. '17 SEL (GT) and it was there also in my '14 SE.


    Last edited by IchabodCrane; 01-05-2018 at 02:15 AM.
    Will weld for beer.

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2014 Mirage SE 1.2 automatic: 45.3 mpg (US) ... 19.3 km/L ... 5.2 L/100 km ... 54.5 mpg (Imp)


  2. The Following User Says Thank You to IchabodCrane For This Useful Post:

    Fummins (01-05-2018)

  3. #12
    Moderator Eggman's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Ohio ☼
    Country
    United States
    Posts
    3,676
    Thanks
    2,439
    Thanked 900 Times in 674 Posts
    But does it work for Celcius or Fahrenheit?

    Haha.

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2015 Mirage ES 1.2 manual: 49.7 mpg (US) ... 21.1 km/L ... 4.7 L/100 km ... 59.7 mpg (Imp)


  4. #13
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Wisconsin
    Country
    United States
    Posts
    447
    Thanks
    142
    Thanked 130 Times in 87 Posts
    Mine does it every day lately lol. Don't mind the snowflake but hate the sound.

  5. #14
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    ab
    Country
    Canada
    Posts
    589
    Garage empty: add car
    Thanks
    221
    Thanked 355 Times in 199 Posts
    Quote Originally Posted by IchabodCrane View Post
    The "ding" sounds and "*" shows up in top right corner of text box in odometer mode. (not sure if it's on other display modes) If conditions warrant, this happens at startup or at any time while driving. '17 SEL (GT) and it was there also in my '14 SE.
    All our cars at work are ES plus'. They have air,tilt,pw,pl,bluetooth controls on the steering wheel, but no cruise... And no snowflake
    I'd assume the temp would show up in Celcius for your car.



Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •