Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24

Thread: GARAGE feature on the site - show off your ride! Now 800 entries!

  1. #21
    Senior Member DonkeyPal's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Central Illinos
    Country
    United States
    Posts
    107
    Thanks
    24
    Thanked 29 Times in 21 Posts
    I have tried three times to upload a "main photo" for my garage entry. Each time, the picture only shows as uploaded on my "Edit Garage" page. But on the regular Garage posting my vehicle image does not show. Each time I tried uploading my picture I hit the button for saving the change to the garage details.

    What is going on? I'm guessing that there is something buggy about this forum feature.


        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2015 Mirage DE 1.2 automatic: 43.0 mpg (US) ... 18.3 km/L ... 5.5 L/100 km ... 51.7 mpg (Imp)


  2. #22
    Administrator Daox's Avatar
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Germantown, WI
    Country
    United States
    Posts
    4,722
    Thanks
    2,630
    Thanked 1,545 Times in 897 Posts
    It seems to show up for me.
    Custom Mirage products: Cruise control kit, Glove box light, MAF sensor housing, Rear sway bar, Upper grill block

    Current project: DIY Nitrous oxide setup for ~$100

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2015 Mirage DE 1.2 manual: 45.4 mpg (US) ... 19.3 km/L ... 5.2 L/100 km ... 54.6 mpg (Imp)


  3. #23
    Senior Member DonkeyPal's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    Central Illinos
    Country
    United States
    Posts
    107
    Thanks
    24
    Thanked 29 Times in 21 Posts
    Quote Originally Posted by Daox View Post
    It seems to show up for me.
    I finally got it to show earlier today. I don't know why. I kept uploading a picture, discovering that it doesn't show. Deleting it. Doing it again. Finally it worked. I'm not aware of doing anything differently the time it worked.

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2015 Mirage DE 1.2 automatic: 43.0 mpg (US) ... 18.3 km/L ... 5.5 L/100 km ... 51.7 mpg (Imp)


  4. #24
    Moderator Eggman's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Cleveland, Ohio ☼
    Country
    United States
    Posts
    6,001
    Thanks
    3,152
    Thanked 1,582 Times in 1,197 Posts
    This is why I upload a picture to one of my forum Photo Albums first, then use it's BB Code to insert it into whatever post here on the thread. This way, I haven't ever had problems with a picture showing up in a post.


        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2015 Mirage ES 1.2 manual: 49.9 mpg (US) ... 21.2 km/L ... 4.7 L/100 km ... 59.9 mpg (Imp)


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •