Results 1 to 6 of 6

Thread: Radio codes??

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    New Brunswick
    Country
    Canada
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts

    Radio codes??

    Hey, so I recently checked all my fuses to trace out where the dome light runs to, and now my touchscreen doesnít work (2018). Screen is black, I figure itís probably some sort of security measure.

    Anybody know how to fix this one? Are there codes to enter? Where do you enter them? Is there a universal code? Is this something I need the dealer to do?



  2. #2
    Cornwallis Fummins's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Pyongyang
    Country
    North Korea
    Posts
    4,331
    Thanks
    1,693
    Thanked 1,978 Times in 1,331 Posts
    Haven't heard of entering codes on these things. Make sure all the fuses are pushed in, especially the yellow fuse holder in the under dash fuse box. They sometimes aren't pushed in all the way from new and rattle loose causing radio and other things to crap out.
    My mom says I'm cool

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2014 Mirage SE wussie cvt edition. 1.2 automatic: 37.4 mpg (US) ... 15.9 km/L ... 6.3 L/100 km ... 44.9 mpg (Imp)


  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2017
    Location
    New Brunswick
    Country
    Canada
    Posts
    9
    Thanks
    0
    Thanked 4 Times in 2 Posts
    Thanks. I figured this one out just now actually. Took the fuses out, found that the 15A fuse in the yellow holder was burnt. I probably shorted it out by accident when I was messing with my multimeter.

    Anyways, replaced the fuse, issue was fully resolved.

    Thanks for the help!

  4. The Following User Says Thank You to Mad_Rees For This Useful Post:

    Eggman (07-07-2020)

  5. #4
    Cornwallis Fummins's Avatar
    Join Date
    Oct 2016
    Location
    Pyongyang
    Country
    North Korea
    Posts
    4,331
    Thanks
    1,693
    Thanked 1,978 Times in 1,331 Posts
    Name:  download.jpg
Views: 51
Size:  13.1 KB
    My mom says I'm cool

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2014 Mirage SE wussie cvt edition. 1.2 automatic: 37.4 mpg (US) ... 15.9 km/L ... 6.3 L/100 km ... 44.9 mpg (Imp)


  6. The Following User Says Thank You to Fummins For This Useful Post:

    Dirk Diggler (07-07-2020)

  7. #5
    Moderator Eggman's Avatar
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Cleveland, Ohio
    Country
    United States
    Posts
    8,310
    Thanks
    3,662
    Thanked 2,137 Times in 1,617 Posts
    Quote Originally Posted by Mad_Rees View Post
    Thanks. I figured this one out just now actually. Took the fuses out, found that the 15A fuse in the yellow holder was burnt. I probably shorted it out by accident when I was messing with my multimeter.

    Anyways, replaced the fuse, issue was fully resolved.

    Thanks for the help!
    Thanks for letting us know the fix. Too many times someone asks for help & assistance but never lets us know the solution.

        __________________________________________

        click to view fuel log View my fuel log 2015 Mirage ES 1.2 manual: 49.7 mpg (US) ... 21.1 km/L ... 4.7 L/100 km ... 59.7 mpg (Imp)


  8. The Following User Says Thank You to Eggman For This Useful Post:

    Fummins (07-07-2020)

  9. #6
    Senior Member Dirk Diggler's Avatar
    Join Date
    Mar 2019
    Location
    your Mom's basement
    Country
    North Korea
    Posts
    2,638
    Thanks
    886
    Thanked 374 Times in 313 Posts
    Quote Originally Posted by Fummins View Post
    Name:  download.jpg
Views: 51
Size:  13.1 KB
    Lolol Beverly Hillbillys! Classic!



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •